• Ви знаходитесь тут:

  • Головна
  • Новини
  • Свято осені «Щедрі дари золотокосої осені»

Свято осені «Щедрі дари золотокосої осені»

2017-10-27

/Files/maxresdefault.jpg

Синім птахом промайнуло літо, і з багрянцем калини непомітно прийшла осінь. І хоча нам трохи сумно за літніми днями, проте осінню пору ми зустрічаємо з особливим трепетом. І не дивно, адже щедра осінь зачаровує нас жовтогарячими барвами, мелодійним вальсом пожовклого листя, пригощає своїми дарами, навіюючи солодкий присмак осінньої меланхолії.

Завітала Осінь з багатим врожаєм і в нашу школу, подарувавши незабутнє дійство. 27 жовтня у Плебанівській ЗОШ І-ІІ ступенів відбулося свято осені. Виховний захід для молодших та старших класів школи підготували вчитель математики Ковальська О.Я. та педагог-організатор Вертепна О. М. До участі у святі були залучені учні 5 - 9 класів. Школярі присвячували осені поезії, співали пісні, представляли гумористичні сценки. Особливо усім присутнім запам'яталася інсценізація 8 класу під назвою "Осінь та її сини".

Після святкового концерту Щедра Осінь запросила усіх гостей свята на осінній ярмарок. Учасники дійства були приємно здивовані різноманітними смаколиками, які приготували учні та їхні батьки. За символічну ціну солодощі та випічку могли придбати усі гості свята. Дякуємо учням та їх батькам за чудове свято.

/Files/IMG_20171027_141405.jpg

/Files/IMG_20171027_144836.jpg

Кiлькiсть переглядiв: 136

Коментарi