Інтелектуальна гра "Ми - українці!"

2018-03-06

/Files/photogallery/IMG_20180306_111539.jpg

6 березня в опорному закладі Теребовлянській загальноосвітній школі І - ІІІ ступенів №1 відбулась інтелектуальна гра "Ми - українці!". Змагання зібрало педагогів-організаторів, голів учнівського самоврядування та їх заступників зі шкіл Теребовлянської ОТГ. Ведучими гри стали голова учкому Плебанівської ЗОШ І-ІІ ступенів Студент Вікторія та педагог-організатор Теребовлянської загальноосвітньої школи І - ІІІ ступенів №1 Людмила Іванівна. Членами журі - голова учкому Долинської ЗОШ Скоморівська Юлія та заступник голови учкому Плебаніської ЗОШ Пісечко Юлія. Очолила журі методист з виховної роботи відділу освіти Теребовлянської ОТГ Смільська Наталія Богданівна.

Учасників методом жеребкування було поділено на три команди, кожна з яких обрала назву ("Смайли", "Україночки", "Філософи"), капітана, девіз та емблему. Метою гри було показати наскільки важливо знати історію своєї держави, мову, літературу та культуру загалом. Свої знання та кмітливість учні мали змогу проявити у 7 конкурсах:

1. "Дай назву команді".

2. "Язик до Києва доведе".

3. "Запитання - відповідь".

4. "У рідному краї і серце співає".

5. "Ой" (скласти з вигуком "ой" 4 речення).

6. "Конкурс капітанів".

7."Конкурс акторських здібностей".

Учасники команд були надзвичайно активними та проявили хороші знання з історії, української мови та літератури, музичного мистецтва. Особливо запам'ятався конкурс пісні, де школярі мали відгадати українську пісню та заспівати її. Зарядом позитивних емоцій для всіх глядачів став конкурс акторської майстерності, де мовою жестів учасники мали інсценізувати казку.

Результатом гри стала перемога команди "Смайли", хоча за словами Наталії Богданівни "перемогла дружба", адже різниця в балах між командами була мінімальною. Усі учасники змагання були нагороджені символічними солодкими золотими медалями. Та все ж найбільшою винагородою для кожного став хороший настрій та дружелюбна атмосфера, яка панувала в залі.

Щиро вдячні адміністрації школи та педагогу-організатору за таку позитивну зустріч.

/Files/photogallery/IMG_20180306_102606.jpg

/Files/photogallery/IMG_20180306_105740.jpg

/Files/photogallery/IMG_20180306_111433.jpg

Кiлькiсть переглядiв: 262

Коментарi